Disseny d'Interiors a Mallorca

Poques coses són tan personals com el disseny de la seva llar. No sols en com es veu estilísticament sinó en com se sent. La seva llar ha de transmetre un sentit de qui és vostè i la vida que viu, dia a dia i habitació per habitació. Capturar aquesta essència és sovint la meitat del desafiament i la part del procés que més abracem.
“En Jaume executa un procés impecable de principi a fi. És divertit treballar amb ell. La seva creativitat i comunicació són insuperables. L’estil i les idees de disseny de Jaume són magnífics. M’encanta el meu nou estudi i no dubtaré a usar els seus serveis per a tots les meves necessitats d’Arquitectura i Disseny d’Interiors!”

CATALINA

Això és per a vostè si...

No es preocupi de res

Sabrà que
se sentirà

El que obtindrà

01. Direcció de disseny - moodboard

Tot bon disseny comença amb la captura del que vol aconseguir que transmeti el seu espai. Després de conèixer-lo i recopilar el seu projecte i objectius de disseny, crearem una direcció de disseny. Això ens guiarà en tot moment al llarg del desenvolupament del projecte.

02. estimació d'inversió en mobiliari

Arribem a la reunió de concepte amb una estimació d’inversió en mobles (comunment conegut com el pressupost) per als elements que creiem que necessitarà per a l’espai. Treballem amb vostè i obtenim un acord perquè poguem mantenir el rumb durant el projecte.

03. Plans i vistes 3D
Explorem possibles dissenys per a la seva nova llar assegurant-nos que tot sigui funcional i flueixi en conjunt. Apliquem diferents conceptes de disseny del moodboard per a connectar estil i funció.
04. selecció de mobles i materials
Comprem perquè pugui reunir totes les seleccions de materials necessàries en els seus projectes de disseny. Discutirem la qualitat, la sostenibilitat i l’estètica, assegurant-nos que tot funcioni juntament amb el color, l’estil i el disseny.
05. clau en mà - comanda, seguiment, lliurament i instal·lació

Realitzem totes les comandes de materials, acabats, accessoris i mobiliari. Realitzem el seguiment perquè tots els articles arribin dins del termini i en la forma adient correctament i supervisem la instal·lació de tots els elements.

06. Paquet de manteniment
Li proporcionem un paquet detallant com tenir cura detallada de tots els materials i seleccions per al seu nou espai perquè pugui mantenir i protegir la seva inversió de manera adequada.

El procés de disseny

El nostre procés se centra en la col·laboració i la comunicació en tot moment per a mantenir-ho informat de tot el que succeeix, i també ens divertirem una mica en el camí.
Els projectes de disseny i moblament poden durar de 4 a 9 mesos des del principi fins a la seva finalització, i les reformes més grans poden demorar fins a 9 a 15 mesos.
FASE 1
Consulta
Tots els projectes comencen amb una consulta, on ens reunirem a la seva casa per a una reunió de treball de 2 hores on recorrerem la casa, veurem els espais a dissenyar, revisarem les necessitats de disseny i l’estil. Se li proporcionaran idees de disseny en temps real i discutirem els terminis i el pressupost del projecte. Proporcionarem una proposta de projecte per escrit dins dels 3 a 5 dies de la nostra consulta amb tots els aspectes dels projectes que discutim, inclòs un abast detallat del treball, estimacions de costos, cronograma general i pròxims passos. Reservar la seva consulta
FASE 2

Començament del projecte

En aquest punt, se li assignaran tasques per a trobar inspiració en revistes o en Pinterest. Programarem reunions prèvies al disseny addicionals per a aprendre més sobre el seu estil de vida, necessitats de funcionalitat i discutirem la inspiració per al projecte detalladament. Aquest és un moment crucial per a concentrar-se en els seus gustos, la visió del seu espai, la qual cosa ajuda a informar la nostra adreça de disseny. Es programaran reunions amb tots els oficis involucrats i es prendran mesures. Podem treballar amb el contractista que triï o comptem amb un equip de professionals de confiança que podem recomanar per al seu projecte.
FASE 3

Pla de Disseny i Presentació

Crearem el seu pla de disseny basat en el que hem après de vostè, així com en les nostres pròpies idees creatives. Això sol trigar entre 6 i 12 setmanes des de l’inici del projecte, encara que pot trigar més segons la grandària del projecte. Durant aquesta fase, és possible que no escolti molt de nosaltres, però sàpiga que estem ocupats darrere d’escena creant el seu disseny personalitzat. Especificarem tots els materials, accessoris, acabats i mobles, obtindrem pressupostos de proveïdors i comerços i després presentarem un bell pla de disseny funcional a tots els que prenen les decisions.
FASE 4

Supervisió i implementació

Una vegada que hagi aprovat el disseny final i la proposta, el nostre equip començarà l’adquisició dels productes, inclosos les comandes, el seguiment, l’emmagatzematge i el lliurament. Supervisarem la construcció, ens comunicarem amb proveïdors i comerços, realitzarem visites d’obra, ordenarem, rastrejarem, supervisarem el control de qualitat i coordinarem el lliurament. Se li proporcionaran plans i terminis detallats del projecte i coordinarem la instal·lació i el treball d’acabat. Des d’ara fins que es completi la construcció i/o es lliurin els mobles, serem allí en cada pas del camí.
FASE 5

Instal·lació i estil

Una vegada que es completi la construcció i s’hagin inspeccionat per complet tots els articles, programarem el lliurament de tots els mobles, obres d’art, catifes i la instal·lació professional de tractament de finestres. El seu espai s’estilarà amb els accessoris i es netejarà professionalment. Quan torni a la seva llar estarà completament acabat!
El bon disseny no succeeix de la nit al dia. Volem considerar acuradament el seu espai, la direcció del disseny i protegir la seva inversió.

embat studio

VOSTÈ PREGUNTA. NOSALTRES CONTESTEM

Preguntes freqüents

Com sabrà el que vull o necessito?
Comencem amb una sessió creativa per a aprendre com podem planificar millor l’espai per a les seves necessitats, conèixer els seus gustos i aversions, i aclarir els objectius de disseny. D’aquesta reunió tornem al nostre estudi per a armar un concepte de disseny per al seu projecte. Amb una direcció clara, tots sabrem cap a on anem.
Quant temps trigarà?
La fase de disseny en la qual es duu a terme tota la planificació i preparació dura aproximadament de 6 a 8 setmanes, segons la seva disponibilitat. La transformació del teu espai té molt a veure amb si necessitem fer treballs de construcció per a l’espai i els temps de lliurament del mobiliari. És important que vegi tota l’habitació assemblada d’una vegada i no peces soltes. Això seria una desconnexió per a la visió general. Per tant, a part de la construcció, ens assegurarem que el mobiliari i els accessoris es lliurin i instal·lin el màxims alhora possible.
Com puc saber el cost dels mobles?
Elaborarem una estimació d’inversió en mobiliari per a la seva aprovació. Descobrim que això li dona una idea dels costos i ens ajuda a estar en la mateixa pàgina abans de buscar articles que no s’ajustin al pressupost. En la nostra reunió de concepte, revisarem aquesta estimació i ajustarem qualsevol àrea que sigui necessària. Revisarem diferents nivells de costos i arribarem a un acord sobre les inversions. Així, una vegada que estiguem en la reunió de presentació, sabrà que tot està dins de la inversió acordada.
I si visc fora de Mallorca, em podeu ajudar?

Sense problema! Estem oberts a viatjar per a clients amb grans projectes.
Podem parlar sobre aquesta opció en la nostra crida de descobriment.
També oferim servei de disseny en línia per als clients que no temin a fer el treball a ells mateixos o supervisar-lo.

Tenim el mateix equip de disseny que treballa en projectes locals per a realitzar el seu projecte en línia per a la seva llar!

diseño interior en mallorca

Embat Studio és un estudi d'Arquitectura i Disseny Interior a Mallorca

Els nostres clients comparteixen la nostra passió per l’excel·lència en el disseny.

Sense oblidar els valors de l’arquitectura tradicional de l’illa, l’estètica dels nostres dissenys és al seu torn contemporània i minimalista, fent un ús cuidat de la llum, l’espai i les emocions que aquests transmeten i incorporant les característiques úniques de cada ubicació.

El resultat és la creació de residències elegants i refinades que combinen característiques de l’arquitectura tradicional amb una estètica contemporània i distingida.

estem desitjant conèixe'l
Ens encantaria saber més sobre el seu projecte i com podem ajudar-lo. Comenci completant el nostre formulari de consulta.